Verhuur

Van harte welkom aan de Paterswoldseweg.

We hebben 5 kamers voor verhuur. De kamers zijn bijna altijd bezet, maar soms na het beƫindigen van een studie komt er weer een kamer beschikbaar.

Lijkt het je wat, neem dan contact met ons op zodat we je op de lijst kunnen zetten : verhuur@vancalcar.com

Het huis is voorzien van alle gemakken zoals internet (bedraad en draadloos), digitale kabel/tv, wasmachine, droger, vaatwasser, oven, bestek etc. Eigenlijk is alles wel aanwezig. Het pand wordt erg netjes bewoond door de huurders. In principe kun je de kamer zo betrekken, het enige wat je nodig hebt is je bed šŸ™‚ Ook gordijnen en vloerbekleding zijn aanwezig.

Sinds 2011 is het pand gecertificeerd met het nieuwste NEN2535 brandmeld-systeem met sirenes en melders in elke ruimte. Dit systeem wordt jaarlijks gecertificeerd door QuivertƩ. Ook zijn er op elke verdieping brandblussers en in de keuken is een brandblusser en een blusdeken.

Het pand heeft voor en achter een balkon. Ruime kamers, overloop en een keuken en badkamer. Er zijn twee toiletten aanwezig en een afsluitbaar fietsenhok. Gezien de oude stijl en de bouw van het huis is het niet geschikt voor feestende en beestende bewoners. Omdat we ook de benedenburen en de medebewoners een goede ongestoorde nachtrust wensen, zoeken we dag-mensen in plaats van nacht-mensen. Ook is er achter het huis een eigen fietsen hok van 4m2

Overzicht van het huis en overzicht van de gezamenlijke ruimten

In het menu kan men de indruk krijgen van de beschikbare kamers.

Prijs inclusief
Kamer 1 460,-
Kamer 2 382,-
Kamer 3 373,-
Kamer 4 350,-
Kamer 5 389,-

De prijs is inclusief gebruik van alle apparaten, gas, electra en gemeentelijke lasten, internet, kabel etc. De borg per kamer bedraagt 200,- en wordt aan het einde van de huur weer geretourneerd.

image3401

Veel plezier en welkom !

Coert & Henriƫt

Ā Zie hier de reacties van de huurders/View the comments of the renters